szabályzat és fontos tudnivalók

Minden fesztiválozót kérünk, hogy az alábbi szabályok betartásával járuljon hozzá a Méra Világzenei Csűrfesztivál területének megóvásához és a rendezvény békés lebonyolításához!

covid-19 szabályzat

1.

Fesztiválbelépés

A fesztiválon való részvétel lehetséges, hogyha a karszalag átvételekor teljesíted az alábbi feltételek bármelyikét:
a) felmutatod a 10 napnál régebbi beoltottságot tanúsító oltásigazolást és egy fotós hivatalos igazolványt;
b) felmutatod a 72 óránál nem régebbi RT-PCR teszt negatív eredményét és egy fotós hivatalos igazolványt;
c) felmutatod a 24 óránál nem régebbi, a helyszínen elvégzett gyorsteszt negatív eredményét és egy fotós hivatalos igazolványt. A bejáratnál lehetőséget biztosítunk gyorsteszt elvégzésére, amely 24 órán át feljogosít a fesztiválra való belépésre. Egy gyorsteszt ára 40 lej.
d) felmutatod azt az igazolást, amelyből kiderül, hogy több mint 15 napja és kevesebb mint 180 napja estél át a koronavíruson.

A belépési szabályok minden 12 éven felüli résztvevőre vonatkoznak! A 12 évnél fiatalabbak korát keresztlevél felmutatásával kell igazolni.

2.

általános szabályok

Folyamatosan figyeljük az országban érvényben levő szabályozásokat, a fesztiválon való részvétel szabályzatát a fesztivál előtti héten hatályos jogszabályoknak megfelelően aktualizáljuk majd.

általános szabályzat

1.

Szigorúan tilos, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, kést, gázsprayt, illetve más, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt, tárgyat bevinni. A rendezvény területén tilos tüzet gyújtani! A Fesztiválon forró lesz a hangulat ezek nélkül is 🙂

2.

Szigorúan tilos PET palackot, italt és élelmiszert behozni a Fesztivál területére. A Méra Bár sok-sok finomsággal vár! A tiltás nem vonatkozik a 2 évnél fiatalabb gyermekek ellátásához szükséges ételre és italra.

3.

Arra kérünk, ne hozz be esernyőt a Fesztivál területére. Az esőkabátot és a gumicsizmát azért ne felejtsd otthon!

4.

A Fesztivál területére tilos bármiféle zászlót behozni vagy diszkriminatív, provokatív jelt behozni, viselni. A Fesztivált több ízben is a boldogság szigetének nevezték, maradjon is így!

5.

Tilos bódító hatású, narkotikumnak minősülő és tiltott szereket a Fesztivál területére behozni.

6.

Kutyát (a segítő kutyákon kívül) kizárólag pórázon és szájkosárral hozhatsz be, melyet a Fesztivál egész időtartama alatt tarts rajta, mert teljes körű felelősséggel tartozol érte. Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a többi fesztiválozó nyugalmát súlyosan, vagy testi épségét bármilyen mértékben fenyegető helyzet lép fel, úgy a kutyát és gazdáját azonnali távozásra kötelezzük.

7.

Kérjük, segíts te is abban, hogy a Fesztivál területe tiszta maradjon! Használd a kihelyezett szemét-, illetve szelektív hulladékgyűjtőket! Különösen figyelj arra, hogy csikkeket csak az arra kijelölt helyre dobd el!

8.

A Fesztivál nem számonkérhető a harmadik személyek által okozott károkért, lopásért, sérülésekért.

9.

Az elveszett és talált tárgyakról az Info Pontnál érdeklődhetsz.

10.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

11.

A fesztivál területén kötelező a mosoly és a tánc és szabad a csók!