Gyakran ismételt kérdések

Hogyan vehetek részt a fesztivál megvalósításában?

A fesztivál nem profitorientált, így a jegyekből és szponzoroktól származó bevételeink nem fedezik a teljes költségvetésünket. Ha bármilyen formában szeretnéd támogatni a Méra World Music fesztivált, fordulj hozzánk a festival@meraworldmusic.com e-mail címen.

Hogyan lehet Mérára eljutni?

Méra csupán 13-km-re van Kolozsvártól, könnyen megközelíthető autóval, vonattal, busszal és biciklivel is. A fesztivál ideje alatt a kolozsvári Kisállomástól nappal és éjszaka is rendszeresen járnak buszok Mérára és vissza.

Van-e parkolóhely a fesztivál közelében?

A korábbi évekhez hasonlóan parkolni a faluban, az utcán lehet.

Van-e sátrazási, kempingezési lehetőség a fesztiválon?

A fesztivál területéhez nem tartozik kemping, viszont a Méra Info facebook-csoporthoz csatlakozva bárki személyesen kereshet szállást magának a faluban, sátrazási lehetőséget és kiadó szobákat is biztosítanak a helyiek.

Van-e gyerekek számára kedvezmény a fesztiválra?

A 12 évnél fiatalabbak 15 lej értékű napijegy megvásárlása után vehetnek részt a fesztiválon. A gyerekjegyek a helyszínen kaphatóak.

Bevihetek-e a fesztiválra ételt, italt?

Tilos PET palackot, italt és élelmiszert behozni a Fesztivál területére. A Méra Bár sok-sok finomsággal vár! A tiltás nem vonatkozik a 2 évnél fiatalabb gyermekek ellátásához szükséges ételre és italra.

Hozhatok-e kisállatot a fesztiválra?

Kutyát (a segítő kutyákon kívül) kizárólag pórázon és szájkosárral hozhatsz be, melyet a Fesztivál egész időtartama alatt tarts rajta, mert teljes körű felelősséggel tartozol érte.

Van-e bankkártyás fizetési lehetőség?

Igen, a fesztivál területén lehet bankkártyával fizetni.